Delovni čas:

PON-PET: 6.00 - 22.00, SOB - NED: 9.00 - 13.00 in 17.00 - 21.00

Pozdravljeni, sem Denis Porčić - Chorchyp

Denis Porčič – CHORCHYP se je rodil 15. 5. 1980 na Jesenicah in še danes živi v Podkorenu. Zanj pravi, da je to najlepši kraj na svetu. Kot otrok je bil vedno med manjšimi in manj močnimi, ampak se je to kmalu spremenilo, ko se je pokazala njegova navdušenost nad borilnimi veščinami.

Nekje v petem razredu osnovne šole pa se je pokazal ta talent, ko se je vpisal v Karate klub Slovan, ki se je takrat razširil iz Ljubljane v Radovljico, na Jesenice in v Kranjsko Goro. Že prva leta se je izkazal za najbolj pridnega in tako je kmalu napredoval v tekmovalno skupino Karate kluba Slovan.

Za svojo drugo ljubezen – glasbo, je odkril talent nekje v sedmem razredu, ko je začel pisati poezijo, stihe in rime. Kmalu se je iz tega razvila novejša oblika glasbe, ki je bila takrat zelo popularna – Hip hop ali Rap. Vzporedno s karatejem se je tako razvijala tudi glasba, ki jo je Denis takrat začel ustvarjati s prijatelji, ki so bili isto misleči in so poslušali enako zvrst glasbe. Nastala je skupina Kocka. Fantje so takrat resno zagrabili priložnost in posneli dva albuma in šest videospotov, s tem so postali razpoznavni po celi Sloveniji.

Danes je Denis profesionalni borec v največji evropski borilni organizaciji FFC ter številnih organizacijah, hkrati pa je tudi lastnik Kluba borilnih veščin Samurai, ki deluje v Kranjski gori, na Jesenicah, v Lescah, na Bledu, v Ljubljanu in v Ilirski Bistrici.

Denis rad pomaga drugim ljudem in ljudem v stiski, o čemer pričajo njegovi številni dobrodelni nastopi, dogodki in dejanja. Eden izmed teh je Dobrodelni Proteini.si utrip, kjer se vsako leto s tekom zbira denar za ljudi v stiski in poteka preko Denisovega glavnega sponzorja Proteini.si, ki mu že od začetka pomaga na njegovi poti. Poznan pa je tudi, kot zaščitnik živali, zato je povezan z organizacijami kot so Animal Angels in Ustavimo pasje borbe, ter drugimi.

00
Profesionalnih borb
00
Varovancev

Mnenja varovancev