Delovni čas:

PON - PET: 5.30 - 22.00, SOB - NED: 9.00 - 21.00

Rojstnodnevne zabave za otroke

Če imate doma prostorsko stisko ali pa želite preizkusiti nekaj novega, potem pripeljite otroka k nam, kjer mu ponujamo nepozabno animirano rojstnodnevno zabavo.

Celoten program traja 2 uri, ki ga skrbno vodijo in nadzorujejo izkušene in zanesljive animatorke. Le-te slavljenca in njegove prijatelje sprejmejo, poskrbijo za varnost in zabavno animacijo ter jih ob koncu zabave predajo staršem. Potek zabave v celoti prilagodimo željam in karakterju ter starosti in interesom vašega otroka.

Za otroke imamo prostor, ki je primeren za igro, gibanje, ustvarjanje, petje, ples in še in še. Otroci so ves čas programa vodeni s številnimi zanimivimi igricami.

Želimo si veliko otroške radosti in nasmejanih obrazkov, ter veselja, zato smo se odločili, vašim otrokom ponuditi pestro zabavo.
Naj bo rojstni dan Vašega otroka posebno doživetje zanj in za njegove prijatelje.

Vaši najdražji

Zagotovite svojemu otroku najboljše doživetje za njegov rojstni dan.

Animatorji

Usposobljeni animatorji, ki znajo pričarati pravo vzdušje.

Vizija

Z veliko izbiro tematik približajmo zabavo vsakemu praznujočemu na individualni ravni.

Naša misija

Naša vizija je zagotoviti najboljšo rojstnodnevno zabavo, ki jo vaš otrok lahko doživi.

Najboljše tematske zabave za otroke.

MINI OLIMPIJSKE IGRE

(ŠPORTNO-PLESNI ROJSTNI DAN)

Za tvoj rojstni dan pripravimo pravo mini olimpijado na kateri se boš skupaj s povabljenimi pomeril v različnih športnih disciplinah in plesu. Spoznali boste kako potekajo prave olimpijske igre. Ustvarili bomo svojo zastavo, peli himno na koncu pa skupaj razglasili zmagovalce.


POSLIKAVA OBRAZA

Naj bo tvoj rojstni dan poleg vseh iger še bolj pisan in zabaven s poslikavo obraza. Poslikavo si s povabljenimi izbereš sam. Naj bo to metuljček , pikapolonica, tiger ,..

Za poslikavo obraza uporabljamo barvice , ki so enostavne za odstranjevanje.


ČAROVNIŠKA ZABAVA

Te zanima kaj se zgodi če v roke vzameš čarovniško paličico in pri tem izgovoriš magične besede Čira Čara Hokus Pokus? Skupaj s prijatelji si pri nas lahko začaraš najboljšo rojstnodnevno zabavo! Izdelovali
bomo svoje unikatne čarovniške paličice in vstopili v svet domišljije.


GUSARSKA ZABAVA

Kaj iščejo gusarji? Skriti zaklad! Kaj potrebujemo da najdemo skriti zaklad?  Zemljevid! Ti boš dobil vlogo gusarskega kapitana, povabljeni vlogo gusarja in skupaj se bomo podali na lov za skritim zakladom! Ustvarili bomo svoj zemljevid, seveda pa je obvezna oprava vsakega gusarja tudi njegova značilna gusarska kapa, katero bomo ustvarili sami.


PRINCESKINA ZABAVA

Danes je na gradu prav poseben dan, saj princeska praznuje rojstni dan! Princeska je za svoj rojstni dan najlepša v deželi tej in samo za njo se bo na ta dan odvijal pravi gala grajski ples, na katerem bo princeska rajala s svojimi povabljenimi gosti. Da pa pomembni gostje ne bodo lačni, da ne bo zmanjkalo glasbe pa bosta skrbeli dve postarani služkinji, ki bosta vedno na voljo. Poslikata jim obraz, vrtita princeskine pesmi, prebereta pravljico in seveda prineseta torto in svečke. Vitezi pa bodo imeli prav posebno nalogo - da branijo princesko pred zmaji!


PLESNA DISKO ZABAVA

Rad/a plešeš, poješ in se zabavaš z prijatelji? Dobrodošli na pravi disco zabavi!

Zabava polna smešnih iger, dobre glasbe, plesnih preizkusov in karaok! Skupaj bomo sestavili svoj ples, izbrali glasbo in se zabavali pod sojem barvnih luči!


MODNA REVIJA

Velika ogledala, modna brv, disco luči in obilo zabave !

Povabljeni naj s seboj prinesejo več oblačil v katerih se bodo fotografirali in se sprehodili po pravi modni brvi ! Seveda se bodo tudi naličili (poslikava obraza) in uredili frizuro. Na koncu pa sledi še plesna zabava!


JAZ SEM LUNA

Vsem dobro poznana mlada kotalkarica po imenu Luna prireja rojstnodnevno zabavo! Da pa bi lahko bili kot Luna, se moramo najprej pripraviti. Zato bomo na ustvarjalnih delavnicah izdelovali barvne zapestnice ki jih ima Luna najraje, uredili frizuro in nohte . Petja in plesa pa na Lunini zabavi ne bo manjkalo!


KONTAKT
040 288 774, ali pa pošljite povpraševanje na toprojstnodnevnezabave@gmail.com

Cenik Rojstnodnevnih zabav

Rojstnodnevna zabava za otroke do 15 otrok. €90

V ceno je zajet: najem dvorane za 2 uri, 1 usposobljena animatorki, fotografije, ki jih pošljemo po WeTransferju, pijača za otroke, vsi krožnički in kozarčki,..

Rojstnodnevna zabava za otroke nad 15 otrok. €110

V ceno je zajet: najem dvorane za 2 uri, 2 usposobljeni animatorki, fotografije, ki jih pošljemo po WeTransferju, pijača za otroke, vsi krožnički in kozarčki,..

Odprti smo za kakršenkoli drugačen dogovor. Zabava je primerna za otroke stare od 3-12 let.

Pošljite nam povpraševanje