Delovni čas:

PON - PET: 5.30 - 22.00, SOB - NED: 9.00 - 21.00

REKREATIVCI
Treningi v rekreativni skupini potekajo prilagojeno posameznikom na zanimiv in zabaven nacin.Tako se treningi med seboj razlikujejo, člani pa pridobijo kompleten spekter sposobnosti, od borilnih tehnik do moči, ravnotežja, agilnosti, vzdržljivosti, odločnosti in samozavesti. Vsak začetnik najprej opravlja treninge v rekreativni skupini, nato pa lahko po svoji želji napreduje v tekmovalno skupino.
TEKMOVALCI
Tekmovanja v kickboxingu potekajo v mehkih in trdih disciplinah, ki se razlikujejo med seboj po pravilih. Pointfighting, light contact, kicklight so mehke discipline in borbe potekajo na tatamijih. Full contact, low kick in K1 pa so trde discipline in borbe potekajo v ringu.
Otroci do 14 leta tekmujejo samo v mehkih disciplinah, medtem ko starejši tekmovalci sami izbirajo disciplino, ki jim najbolj odgovarja. Treningi tekmovalcev potekajo ločeno od rekreativne skupine in so prilagojeni tudi vsakemu posameznemu tekmovalcu, glede na sposobnosti in disciplino v kateri tekmuje. Včasih pa treningi potekajo tudi skupaj z rekreativno skupino, kjer se rekreativci seznanijo s svojimi sposobnostmi,
začutijo tekmovalni duh in se v prihodnosti mogoće tudi sami odločijo za tekmovanja. Znotraj kluba organiziramo trening tekme na katerih naši člani pridobijo določeno predznanje za prava tekmovanja . Poleg tekmovanj smo dejavni tudi na področju organizacije različnih kampov in seminarjev .
000
Pridobivanje kondicije
000
Zabava
000
Disciplina