Delovni čas:

PON - PET: 5.30 - 22.00, SOB - NED: 9.00 - 21.00

HEKTOR BOKS PREDSTAVITEV

Treningi so zasnovani zelo dinamično. Vsi udeleženci programa hitro pridobijo kondicijo in znanje osnovnih tehnik, ki so zelo pomembne pri nadaljnem sistemu učenja. Naše treninge odlikuje uspešna šola boksa v katero se lahko vključijo začetniki in nadaljevalci.

Z vsakokdnevnim stresom se lahko dobesedno spopadete. Če želite hkrati pridobiti tudi na samozavesti in samodisciplini ter si izoblikovati športno postavo, je boks prava vadba za vas! Treniranje boksa ugodno vpliva na srčno-žilni sistem, krepi vse mišične skupine in duševnost ter ima izvrsten sprostitveni učinek. Pa še to – v eni uri vadbe lahko porabite tudi do 800 kcal.

Kaj je boks?

Boks je ena od najstarejših športnih zvrsti, ki se je iz obračuna s pestmi razvila v plemenito športno disciplino. Boks pa ni le fizično, je tudi psihično zahteven šport, ki zahteva celovito osebnost. Je šport, pri katerem se dva tekmovalca podobne teže spopadeta med seboj s pestmi. Tehnika boksanja vsebuje elemente napadanja (direkt, krošeji, aperkati), obrambe (izmiki) in protinapada, ki se ves čas izmenjujejo. Boksar mora v ringu nasprotnika preučiti oziroma predvideti njegove namere in mu poskušati zadati čim več pravilnih udarcev ter jih čim manj prejeti.

00
Pridobivanje kondicije
00
Pridobivanje moči in vzdržljivosti
000
Kurjenje kalorij